Home > Nieuws > Groot Sinterklaasfeest Stervoorde

Groot Sinterklaasfeest Stervoorde 30 november 14.00 uur

Op zaterdagmiddag 30 november 2019 komen Sinterklaas en zijn zwarte pieten naar ons feestje om zijn verjaardag te vieren. Het feest wordt georganiseerd door de Bewonersorganisatie Muziekbuurt (BOMB) samen met de drie andere Bewonersorganisatie Steenvoorde Noord (BOSN), Bewonersorganisatie Steenvoorde Zuid (BOSZ) en Bewonersorganisatie de Strijp (BODS) voor de kinderen uit deze wijken. Het Sinterklaasfeest vindt plaats in de grote zaal van het wijkcentrum Stervoorde, Dr. H.J. van Mooklaan 1 te Rijswijk. Het thema voor dit jaar is: CIRCUS VOOR SINTERKLAAS.

Het feest begint om 14.00 uur en zal duren tot ongeveer 16.00 uur. De zaal gaat open om 13.30 uur. De toegang voor kinderen van 0 t/m 12 jaar is gratis. Tot 20 november kunnen de kinderen zich aanmelden via email: sinterklaasbo2019@gmail.com, onder vermelding van naam, leeftijd, adres en postcode.
Na afloop van dit feest hebben we voor alle kinderen nog een leuk cadeautje namens alle 4 de bewonersorganisaties van de VBS.

Na ontvangst van je mail ontvang je zo snel mogelijk een bericht. Print deze mail uit, want dit is je toegangsbewijs voor het feest. Bewaar deze dus goed en vergeet hem niet mee te nemen. Geef je wel snel op WANT VOL IS VOL!!!! Voor meer informatie: Facebook pagina Happy Bincky BOSZ. Zie ook de site: www.destrijp.net.

Aanmelden voor 20 november verplicht.