Home > Gallerij > Sinterklaasfeest 30 november 2019

Samen met drie andere BO’s organiseerde onze bewonersorganisatie zaterdagmiddag 30 november 2019 met elkaar een groot Sinterklaasfeestcircus in wijkcentrum Stervoorde.

De Zwarte Pieten stalen op zaterdag 30 november wederom de show in wijkcentrum Stervoorde. Een recordaantal kinderen waarvan een aantal met hun (groot-)ouders waren afgekomen op ons Sinterklaasfeest in Stervoorde. Samen met de ander bewonersorganisaties van de Strijp, Steenvoorde Noord en Zuid hebben we wederom laten zien dat samenwerken tot mooie dingen kan leiden en daar is dit geweldige Sinterklaas/Zwarte Pieten feest een mooi voorbeeld van.

 

 

 

 

Het thema voor dit jaar was ‘CIRCUS VOOR SINTERKLAAS’. Vier circuspieten gaven een geweldige show weg. Het was een zeer complete professionele show met o.a. wielerfietsen, goochelen, jongleren en verbluffend goede circustrucs. En dat Zwarte Pieten ook over een gezonde dosis humor blijken te bezitten werd bij jong en oud ook snel duidelijk.

 

 

 

 

Alle kinderen, van jong (2 jaar) tot wat ouder (12 jaar) deden alles met met veel enthousiasme mee van de eerste tot en met de laatste minuut. Af en toe was het een beetje spannend voor de allerkleinsten, maar het was een feest om te zien voor iedereen.

 

 

 

 

Na afloop kregen alle kinderen nog een leuk cadeautje namens alle bewonersorganisaties van de VBS mee naar huis. Dat wordt ook door alle kinderen maar ook door de meegekomen ouders en grootouders heel erg gewaardeerd.

 

 

 

 

 

 

 

Dit geeft ons een heel voldaan gevoel om hier op terug te kunnen kijken en we willen dit grote Sinterklaasfeest graag volgend jaar voor de vierde keer samen organiseren met de andere bewonersorganisaties BODS (de Strijp), BOSN (Steenvoorde Noord) en BOSZ (Steenvoorde Zuid).